Monday, March 20, 2017

Jangan bersedih hanya kerana sekeping gambar yang dibiar sepi. Hanya kerana tinta tidak berbalas lagi....Hanya kerana kasih tidak disahut hanya kerana cinta tidak dihargai...kerana kita..masih dalam teka-teki rahsia Illahi...



1 comment:

deaf-angel said...

Kecuali untuk beberapa hati yang penting dalam hidup kita, yang kita kena jaga,
buang masa je la kalau fikir apa orang lain nak cakap atau kata atau buat kita.
Bukan dorang kasi kita makan, bukan dorang belikan kita pakaian, bukan kita merempat kat rumah dorang, internet pun bukan pakai wifi dorang.
So never bother what people say untuk aku. Mati bukan boleh bawak ego dan pangkat dan pengaruh pun.